Självmotsägelse

Det här är min teknikhistoriska blogg. Är en teknikhistorisk blogg egentligen en självmotsägelse?

Planen  med bloggen är i alla fall att försöka formulera tankar, idéer och kanske till och med åsikter om teknik i samhället. Det är förstås ett enormt område, särskilt om man betänker att det ofta är det historiska perspektivet som intresserar mig. Men det kan trots allt hända att jag  också använder bloggen för mer fristående inlägg. Det kommer förmodligen bli en del om medier, eftersom jag jobbat med det både som tjänsteman och forskare. Vi får se.

Författare: Nina Wormbs

Historian of science, technology and environment, Professor at KTH Royal Institute of Technology, Stockholm, Sweden

5 reaktioner till “Självmotsägelse”

  1. Teknikhistoriskt intresserad som jag är, följer även jag dina ord. Medier är väl även de en del av teknikhistorian, eller hur?

    1. Absolut. Jag borde har skrivit meningen om medier efter den om annat, då hade det hängt ihop bättre. :-).

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: