Hem > allmänt > Självmotsägelse

Självmotsägelse

28 januari 2009

Det här är min teknikhistoriska blogg. Är en teknikhistorisk blogg egentligen en självmotsägelse?

Planen  med bloggen är i alla fall att försöka formulera tankar, idéer och kanske till och med åsikter om teknik i samhället. Det är förstås ett enormt område, särskilt om man betänker att det ofta är det historiska perspektivet som intresserar mig. Men det kan trots allt hända att jag  också använder bloggen för mer fristående inlägg. Det kommer förmodligen bli en del om medier, eftersom jag jobbat med det både som tjänsteman och forskare. Vi får se.

Kategorier:allmänt
 1. 03 februari 2009 kl. 8:10 f m

  Hej Nina,

  Ser fram emot att följa din blogg!

 2. 03 februari 2009 kl. 6:29 e m

  Teknikhistoriskt intresserad som jag är, följer även jag dina ord. Medier är väl även de en del av teknikhistorian, eller hur?

  • Nina Wormbs
   03 februari 2009 kl. 8:51 e m

   Absolut. Jag borde har skrivit meningen om medier efter den om annat, då hade det hängt ihop bättre. :-).

 3. 03 februari 2009 kl. 8:46 e m

  Hej!
  Kul att du börjat blogga. Ser fram emot att läsa. Har dock problem att prenumerera på ditt RSS flöde. Vore bekvämt.

 4. 04 februari 2009 kl. 8:09 f m

  Hej Francis – Ninas RSS funkar bra hos mig, jag använder NetNewsWire.

 1. No trackbacks yet.
Kommentarer är stängda.
%d bloggare gillar detta: