Hem > framtidsvisioner, Harry Schein > Citizen Schein

Citizen Schein

05 februari 2010

Nu är den klar, boken om Harry Schein som jag talat om tidigare. Och i morgon lördag är det seminarium på Göteborgs internationella filmfestival 10-12 i Tältet. Kom förbi om du är i krokarna.Vi är några författare som kommer presentera våra bidrag och föra en diskussion om Schein och hans gärning. Det är Stig Björkman, Cissi Elwin Frenkel, Bengt Göransson, Per Vesterlund och jag. Moderatorer är Lars Ilshammar och Pelle Snickars. Mitt kapitel kan du läsa här.

Uppdatering: ovanstående version av mitt kapitel visade sig inte vara den sista. Vill du ha den sista tryckta versionen så har jag en betydligt större fil (14 MB) men med lite färre avstavningsknas som jag kan skicka om du mailar mig.

Uppdatering II: uppmärksamheten omkring boken har blivit stor. Det är roligt!

Här finns några recensioner och anmälningar. Lars Ilshammar ger ett par till i sin blogg:

DN 27 februari av Helena Lindblad.

SvD 6 mars av Jon Dunås.

Sydsvenskaen 7 mars av Per T Ohlsson.

  1. Inga kommentarer ännu.
  1. 25 mars 2010 kl. 4:14 e m
Kommentarer är stängda.
%d bloggare gillar detta: